14.05.2017
Publisert 17. februar 2017 av Ina Morken Midtun

Karin Krog til Rockheim under Jazzfest

Karin Krog fyller 80 år 15. mai 2017.  I forbindelse med dette, og i samarbeid med Jazzfest, kan du oppleve Karin Krog live på Rockheim Scene søndag 14.mai. 

Kjøp billetter

Karin Krog har vært aktiv musiker siden hun som tenåring deltok på jammer i Oslo midt på 1950-tallet. Hun regnes av mange som norsk jazzvokals førstedame, og er uten tvil en av landets viktigste jazzprofiler.

Karin Krog har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. Hun har eksperimentert med vokalteknikker, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute.

I 2016 ble Karin Krog innlemmet i Rockheim Hall of Fame – for sin store betydning for norsk populærmusikks utvikling og utbredelse.

Søndag 14.mai har Krog med seg sine mangeårige samarbeidspartnere i Meantime, to av dem er bosatt i Trondheim.

Karin Krog – vokal, Vigleik Storaas – piano, Bjørn Alterhaug – bass,  Tom Olstad – trommer. 

——————————————————————————————————————————————

Jazzfest 2017 går av stabelen 9-14.mai med en rekke konserter på forskjellige spillesteder. Drivkraften bak festivalen har siden etableringen vært å fronte et sterkt kunstnerisk innhold med hovedfokus på norsk, nordisk og europeisk jazz. Trondheim Jazzfestival har vært, og er gjennom sitt samarbeid med ulike musikalske miljøer ved NTNU en viktig bidragsyter for det vedvarende kvalitetssterke musikkmiljøet Trondheim.