Publisert 11. oktober 2011 av Espen Mindrebø

Rockheimkunnskap med Mayhem tirsdag 18. oktober

Vi teller ned til konsert og kryssforhør med Mayhem tirsdag 18. oktober. Om du har spørsmål til bandet, kan du skrive dem inn i kommentarfeltet som dukker opp når du klikker på «les mer».

Du kan også legge inn spørsmål på Rockheims Facebookside.

Spørsmålene som legges inn vil bli samlet opp og presentert under intervjuet tirsdag kveld.

NB! Konserten begynner klokka 21.00. Intervjuet, som vil foregå backstage med video-overføring til konsertsalen etter konserten, begynner ca. klokka 22.00.

Meld deg på arrangementet på Facebook og spre ordet!

 • BB

  Blir det en ny skive i framtiden?

 • Henning

  Hey,

  I was wondering if you were raised in a christian way?

  Henning

 • Aleksander

  All of your newer records seem to go in different directions musically. Is it a conscious choice to try to find different ways of expressing yourselves and where do you think you are going next?

 • Kay Odin Fossen

  Hei.

  Først og fremst takk for at dere eksisterer! livet ble aldri helt det samme etter at jeg hørte pure fucking armaggeddon…

  For meg er Mayhem tre ulike band, ett med attila, et med mainiac og et med pelle. Hvilken av de periodene synes dere definerer lyden av MayheM?

  Jeg synes ordo ab chao er minst like viktig som De mysteriis dom sathanas, og for meg er det en klar rød trå mellom albumene. hvor høyt setter MayheM ordo ab chao i forhold til andre utgivelser?

  Hva synes dere om burzums to siste utgivelser?

  Hvor i helvete er Dead gravlagt, har allerede fått oppgitt to gravsteder i stokholm og det siste jeg hørte var at han er kremert?????

  Hva blir det neste fra MayheM, Så lenge Atilla står bak mikrofonen blir det vel i Ordo stil? Eller kan vi vente oss en ny rettning??

 • s86

  har dere noen artige anekdoter å fortelle?? f.eks gode fyllehistorier osv`?

 • BT

  hva ville dere tatt med på en øde øy, dere kan velge mellom 4 kasser pils eller 4 thai jenter?

 • måsa

  er det virkelig sant at bass sporene på de mysteriis er fjerna ??

 • Thorin

  Først: Takk for en knall konsert på torvet i fjor, det var en av de bedre konserter jeg har sett på mange år.

  Så har jeg et spørsmål: Stemmer det at Quorthon en gang fikk en korsfestet fugl i gave fra et Mayhem-medlem, eller er det kun en røverhistorie?

 • Cath

  Hva syns dere om medias fremstilling av black metall miljøet i 2011 kontra 90 tallet? Tenker da spesiellt på den NRK produserte dokumentaren «Det sorte alvor» fra 1994 mot Håvard Rem som nå sammenligner Varg Vikenes med Knut Hamsun.

 • H.

  Hvorfor har dere ikke publisert videointervjuene ennå? Vet de ligger på Youtube, men de burde være tilgjengelige her også.