Restauranten

Restauranten Rockheim by Scandic Nidelven ligger i 5. etasje, og har fantastisk fjordutsikt, stor utendørsterasse og en meny tilberedt med omsorg og kreativitet. Kokker fra Scandic Nidelven gjør seg stadig bemerket i kokkekonkurranser både nasjonalt og internasjonalt. På Rockheim bruker de kortreiste råvarer, lagd fra grunnen av: ekte mat, til fornuftige priser.

 

sistemeny 1

sistemeny2

sistemeny 3

 

 

 

 

Restauranten følger museets åpningstider (NB! kjøkkenet stenger kl.17), men det er mulig å leie restauranten som et eget lokale etter åpningstid (dette betinger minimum 50 personer).  

Ordinær åpningstid for restauranten er tirsdag til fredag, kl. 11 – 18 (NB! matservering stenger kl.17)
lørdag og søndag kl. 12 – 17.
Stengt mandager.


Du trenger ikke løse billett til museet for å spise i restauranten. 

Booking av festmiddager, selskaper og arrangement:

Britt Lovise Husby

73 56 80 13

Brittlovise.husby@scandichotels.com

NB! Merk din henvendelse «Rockheim»

Scandic Nidelven har opparbeidet seg en svært tydelig posisjon på egenprodusert ”ekte mat”, er utnevnt til Norges beste hotellkjøkken av fagbladet Horeca og har fått pris for beste hotellfrokost ni år på rad.

I museets særegne og prisbelønte arkitektur ligger alt til rette for en happening utenom det vanlige. Vi tar imot både konferanser, seminarer, get togethers, icebreakers, lanseringer, plateslipp, wine & dine, konserter, mini-festivaler, etc.

Mange vil se utstillingene når de besøker Rockheim, og kombinert med opplevelser og bevertning på Rockheim Scene, i vestibylen eller i Rockheim Panorama – restauranten omkranset av terrasse med utsikt til fjord og by – blir opplevelsen komplett.

Vi ønsker små og store arrangører velkommen, og tar i mot til alle typer arrangement og produksjoner.