04.04.2013
Publisert 26. mars 2013 av Audun Hagen

Bokbad med Pedro Carmona-Alvarez

Den kritikerroste forfatteren og musikeren Pedro Carmona-Alvarez gjester Rockheim 4. april, for å snakke om sitt forfatterskap, i det som er en tjuvstart på Æ Å Trondheim litteraturfestival.

Carmona-Alvarez intervjues på scenen av Kristine B. Fredriksen, i Rockheims femte etasje, Rockheim Panorama, klokken 19.30.

I 2011 var Pedro Carmona-Alvarez til stede på Æ Å som intervjuer og musiker, og som takk for sist skal han nå dele sitt spennende forfatterskap med trondheimspublikummet. Den aktuelle romanen Og været skiftet og det ble sommer og så videre har fått glitrende mottagelse og føyer seg inn i et forfatterskap som siden debuten i 1997 har presentert utgivelser i de fleste sjangrer. Nå fortelles det om den 13 år gamle jenta Marita i en historie som strekker seg over 50-, 60-, 70- og til begynnelsen av 80-tallet. Romanen vant P2-lytternes romanpris 2013.

Carmona-Alvarez har også gjort seg bemerket som tekstforfatter og vokalist i bandet Sister Sonny.

Arrangementet er en oppvarming til Æ Å Trondheim litteraturfestival, og foregår derfor i Rockheim Panorama, hvor festivalen åpner torsdag 2. mai.

Se hele programmet for Æ Å Trondheim litteraturfestival her.

Inngang: 50 kr.