Publisert 17. oktober 2013 av Audun Hagen

Rockekokk tar over restauranten

Rica Nidelven og Lars Erik Vesterdal tar over driften av panorama-restauranten på Rockheim!

Rica Nidelven har opparbeidet seg en svært tydelig posisjon på egenprodusert ”ekte mat” og er utnevnt til Norges beste hotellkjøkken av fagbladet Horeca og har fått pris for beste hotellfrokost sju år på rad.

–       Vi er svært fornøyde med å ha fått på plass en avtale med Rockheim, ikke minst absert på at vi har en tydelig strategi som kultur- og festivalhotell. Rica Nidelven samarbeider med Olavsfestdagene, Kosmorama filmfestival, Jazzfest, Kammermusikkfestivalen og Pstereo, sier regiondirektør i Rica, Bjarte Gjerde.

Ansvarlig for menye på Rockheim blir Lars Erik Vesterdal, en kjent matprofil i Norge. I tillegg til maten på Rica Nidelven, er han involvert i gourmetrestauranten Glassgården på Rica Bakklandet. Kokkene som jobber for Vesterdal på Rica Nidelven og Rica Bakklandet har i flere år dominert norgesmesterskapet i kokekunst.

I tillegg er Lars Erik Vesterdal selv aktiv musiker, vi får dermed en ekte rockekokk på Rockheim.

–       Vi har lenge vært på utkikk etter en god arena for middager og selskaper som bor over flere dager i byen og vil spise samlet utenfor hotellet. Derfor er vi svært glade for å ha signert avtale med Rockheim om å overta all serveringsvirksomheten i tilknytning til museet, sier Bjarte Gjerde.

Ingen tvil om at vi er svært fornøyd med å få inn en dyktig og ambisiøs restaurantdriver med et slikt godt rykte som Rica Nidelven.

Museumsbesøkende vil bli godt ivaretatt også når det gjelder bespisning.

Og Rica har bred erfaring med kundearrangement som også er et viktig ledd i museets formidling.

– Vi er stolte over å ha inngått en avtale med ang driften av Rockheims serveringstilbud med Rica Nidelven, sier  økonomisjef Randi G. Hjelm-Hansen i MiST.

 

 

Den nye restauranten åpner på Rockheim i starten av januar.