20.01.2013
Publisert 14. januar 2013 av Magne Gisvold

Fastlandscruise #2 – Rockheim blir nattklubb!

I et samarbeid mellom utestedene BrukBar/SUPA og Diskoteket, pluss drahjelp fra NATT&DAG, utvider vi helgen med en ekstra dag og legger vinterens store klubbhøydepunkt til Rockheim på en søndag.

BrukBar/SUPA, Diskoteket og Natt & Dag presenterer:
FASTLANDSCRUISE – et klubbkonsept på Rockheim

Søndag 20. januar kl 20 gjøres Rockheim igjen om til nattklubb!

For den som var med på det første landkrabbe-cruiset, så vet dere at dere har en magisk fest i vente. Til alle andre:

I et samarbeid mellom utestedene BrukBar/SUPA og Diskoteket, pluss drahjelp fra NATT&DAG, utvider vi helgen med en ekstra dag og legger vinterens store klubbhøydepunkt til Rockheim på en søndag, nærmere bestemt 20. januar. Vi feirer byens fineste utsikt over fjorden
med en samling av byens mest drevne klubb-DJer for en kveld uten sidestykke!

Rockheims restaurant med den magiske panoramautsikten, og ikke minst et kraftig PA og dynamiske lyssetting, blir basen for dette nye klubbformatet. Et sted å treffe nye og gamle kjente på søndagskvelden – og for å riste på dansefoten og ta seg en real fest, for de som vil det.

En cruisereise uten å forlate havna altså.

BAK PLATESPILLERNE:

*** Souled Out ***
Matt Huffley (Dødpop) og Andrew Christopher (BrukBar) tar på seg fintøyet, smører brylkremen i håret og tenner byens ubefestete pikehjerter i brann. En musikalsk reise fra 60-, 70- og 80-tallets skitne soul, funk og boogie til nyere hip-hop, beats og breaks.

*** 2 Step Brothers ***
SUPA’s bassfar #1, EmmTee, teamer opp med byens ivrigste DJ, Juri Gagarin, for et sett 100% dedikert til 90- og nåtallets klassikere innenfor 2 Step, Garage, UK Funky.

*** Whose House??!! ***
Det deiligste klubbkonseptet mellom househodene Juri Gagarin, bra:tvedt og Knut Kopernik med månedlig fredagsresidens på SUPA. Stikkordet er house — fra old skool klassikere til nyere diskoflørts.

*** Fella & Theo Farris ***
To brødre fra forskjellige mødre byr på de reneste ingredienser fra Detroit, Chicago og New York med en tvist av nittitalls-nostalgi, for smakens skyld. Det reneste av internasjonal kildesortering mao.