Publisert 7. oktober 2013 av Audun Hagen

Les og kjøp IDIWARB-essayene på nett

I forbindelse med Rockheims store utstilling I Dreamt I was a real boy, som utforsker kjønnsroller i norsk populærmusikk, ga vi ut en essaysamling med tekster av Jenny Hval, Synnøve Engevik, Petter Myhr, Jon Mikkel Broch, Birgitte Sandved og Charlotte Myrbråten.

På forskjellige vis nærmer essayene seg tematikken for I dreamt I was a real boy, og boka kan nå bestilles via Museumsforlagets nye nettsider, for kroner 100,-

Vi har også lagt ut essayene fra I dreamt I was a real boy på nettsiden for utststillingen, som du finner her.

Museumsforlaget er et nytt norsk nisjeforlag som utgir bøker om kulturarv. Fokus er på historie, arkeologi og andre fag som forteller om fortid og nåtid for framtida.

Museumsforlaget er godkjent som publiseringskanal for vitenskapelig publisering. Medarbeiderne har lang erfaring fra forlagsbransjen som sikrer forfattere og oppdragsgivere trygg personlig oppfølging. Museumsforlaget er eid av Museene i Sør-Trøndelag (MiST) og har kontor i Trondheim.

I tillegg til I dreamt I was a real boy-samlingen, har Museumsforlaget nå gitt ut Byguiden. Vandringer i Trondheim, av Terje Bratberg.