Publisert 5. august 2010 av Magne Gisvold

Program for FREDAG (6. august)

Vi åpner klokka 16:00, og stenger dørene klokka 23. Konsertene på scenen starter klokka 16:30. FRI INNGANG PÅ FREDAG OGSÅ – vel møtt!

Åpninga på torsdag var flott, med masse, masse folk (rundt 4000), god stemning og bra vibber fra publikum! På fredag er scenen åpen fra starten av, og dermed vil det nok bli litt romsligere i utstillingene enn det har vært på torsdag.

Fredag blir det fokus på litt yngre artister og ditto publikum: På scenen spiller G.O.D.S, Elephantine, Magnus Sinnes og Pelagic:

16.30: Pelagic

18.00: Magnus Sinnes

19.30: Elephantine

21.00: GODS

Mer om bandene

G.O.D.S. Foto: Christian Nilsen

G.O.D.S. (Gode Ord Dør Sist)
Dette er Trondheims hiphop-yndlinger. Duoen har en stor tilhengerskare som absolutt burde utvides enda mer i framtida.

G.O.D.S.’ tekster treffer både hjertet, ørene og kroppen. De lager poesi av hverdagsliv, lokale og universelle temaer. Fremføringen bærer preg av en deilig ujålete tilstedeværelse og ektehet som gjør dette til favoritter for både barn og voksne som lar seg rive med av groovye rytmer og gode ord.

Elephantine
Elephantine spiller hardrock med tilbøyninger til blues, prog og metal. Bandet ble dannet på seinhøsten 2007 og ga ut EP’en “Suite in D-minor” i starten av 2008. Etter det tok Elephantine for seg Trondheims scener og skaffet seg en trofast og stadig voksende fanskare. Bandet har fått gode kritikker og mange roser bandets eksplosive energi på scenen.

Magnus Sinnes

Magnus Sinnes
Magnus Sinnes har vakt oppmerksomhet for sine låtskriverferdigheter. Han lager fengede og velarrangerte poplåter og er flink til å velge musikere som gir musikken hans det riktige uttrykket.
Magnus Sinnes slipper ny EP i høst. Hør Magnus Sinnes på Myspace.

Pelagic
Kveldens yngste band beviser at rocken ikke er død – ikke alle blander inn elektriske duppeditter i musikken, eller klipper håret i fancy frisyrer. Pelagic sverger til seige basser og tunge gitarriff og beskriver musikken sin som stonermetal. Dette er et band vi kommer til å høre mye fra i fremtiden.