05.04.2014
Publisert 19. februar 2014 av Audun Hagen

Rasmus Rohde i Knutsen & Ludvigsen-rommet

5. april kl. 13 i Knutsen & Ludvigsen-rommet på Rockheim.

Rasmus Rohde har etablert seg som en av våre desidert fremste artister for barn.

Sammen med sitt faste orkester «Verdens beste band» har han innkassert intet mindre enn to Spellemannpriser for beste barneplate, og har spilt på en rekke store festivaler i Norge.

Her får vi oppleve Rasmus Rohde alene, i helt spesielle omgivelser i Rockheims Knutsen & Ludvigsen-rom.

Mange har dratt sammenligner mellom nettopp Rasmus Rohde og Knutsen & Ludvigsen. Begge tilnærmer seg barna med leken musikk, uventede innfall og humor – men også med et alvor bak – og alltid med fengende melodier.

Rasmus Rohde synger om kyssing, om tante som har en tuba i nesen, om farmor og mormor som er kjærester og om puppan te pappa, blant annet. Publikum får være med å synge og klappe, og av og til havner noen også på scenen!

I tillegg til barnemusikk, har Rohde arbeidetsom tekstforfatter, komponist og dramatiker. Han er utdannet manusforfatter fra Den norske filmskolen på Lillehammer, og deltok allerede i 1986 som musiker og skuespiller i forestillingen Herberget Sannheten på Trøndelag Teater.

I ble han valgt til årets utøvende fylkeskunstner av Sør-Trøndelag Fylkeskommune, og har vært sterkt synlig på Trondheims scener.

Dette gleder vi oss til

PS- Knutsen & Ludvigsen-rommet er ikke stort – det kan bli trangt om plassen. Her gjelder først til mølla.

Billett til konserten er inkludert i inngangsbilletten til museet.