Publisert 17. februar 2014 av Audun Hagen

Restauranten åpner 19. februar

Fra og med onsdag 19. februar er restauranten på Rockheim i full sving igjen!

Fortsatt med utsikt til fjord og by, og diger terasse – men med ny driver, ny meny og nytt interiør.

Velrennommerte Rica Nidelven tar nå over driften, med Lars Erik Vesterdal i spissen.

Rica Nidelven har bygd seg et solid rennomme i matmiljøet, med kortreist, kvalitetsbevisst mat. Hotellet har blitt tildelt prisen beste hotellfrokost åtte år på rad, og har også fått feste i gourmetmiljøene med restauranten Glassgården på Bakklandet. Hvert år markerer kokker fra Rica-miljøet seg i NM i kokkekunst, og vi er svært fornøyde med å få inn et sterkt fagmiljø bak grytene.

Meny og konsept blir straks lansert på våre hjemmesider, følg med!

Åpningstider blir fra kl. 11 til 19, mens selskaper kan booke seg inn på kveldstid.

Du behøver ikke løse billett til museet for å oppleve restauranten.

Merk deg også lørdag 15. mars, da det blir stor åpningsfest for restauranten, med gratis inngang i museet, gratis is, familiekonsert på scenen og andre sprell.