Publisert 16. november 2011 av Espen Mindrebø

Rockheimkunnskap: Dag Ingebrigtsen 15. desember

Rockheimkunnskap med Dag Ingebrigtsen – torsdag 15. desember.

Dørene åpner kl. 20.00, og intervju og konsert begynner kl. 21.00

Billetter kan kjøpes på  http://www.billettservice.no

Dag Ingebrigtsen m/band:

intervju og konsert på Rockheim 15. desember.

Dag Ingebrigtsen tar med seg eget band og kommer på Rockheim torsdag 15. desember.  Konserten er en del av vårt eget RockHeimKunnskap hvor tidligere bidragsytere teller legendariske band som Aunt Mary, Backstreet Girls og Mayham.  Dag Ingebrigtsen føyer seg pent inn i denne rekka!

Dag Ingebrigtsen har en lang og spennende rockehistorie å se tilbake på.  Han startet allerede som 11-åring i 1969 bandet The Happy Stones mens han bodde i Stavanger og legger dermed ikke skjul på sin begeistring for The Rolling Stones.  Bandet har fulgt han hele karrieren.

Han var imidlertid hjemme i Trondheim igjen i 1970 og i 74 startet han Burn som to år seinere ble til Burn II.  Deretter ble det Subway Suck og deretter igjen The Kids i 1980.  Vi kjenner alle historien som fulgte i det kjølevannet.

Så ble det TNT, The Grønne Glitrende Tre & Dag, Tindrum, solokarriere og Rosenborg-sanger før han kastet seg ut i fjernsynsproduksjoner som Lyden av Lørdag og Det store korslaget.

Dag Ingebrigtsen har faktisk levd av det som inntekta som musiker gir han, og det står det stor respekt av.  Han er en stor vokalist og låtskriver og som gitarist er han også langt over middels!

Dørene åpner kl 2000 og Dag kommer på scenen og blir intervjuet om sin karriere kl 2030 før det deretter blir konsert.  Og repertoaret vil garantert inneholde smakebiter fra hele karrieren.

VELKOMMEN!

terje.nilsen@rockheim.no

  • Morten Haug

    «Stor vokalist» er vel mildt sagt en gedigen overdrivelse.