Publisert 19. februar 2014 av Audun Hagen

Sjekk den nye restaurant-menyen!

Rockheims restaurant er nå i full sving, med Rica Nidelven som drivere. Lekre plankesmørbrød, dagens suppe og varmrett, alt fra fra grunnen av, står på menyen.

Rica Nidelven har opparbeidet seg et særdeles godt rykte i matmiljøet. Kokker fra Rica gjør seg stadig bemerket i kokkekonkurranser og Rica Nidelven har fått pris for beste hotellfrokost åtte år på rad. Filosofien om ekte mat tar de med seg til Rockheims restaurant, som er åpen i museets åpningstider: Tirsdag til fredag kl. 11 til 19, lørdag og søndag kl. 11 til 18. På drikkekartet står kaffe fra Jacobsen & Svart Kaffebrenneri, øl fra Austman og Dahls, samt mineralvann, vin, juice og milkshake.

Velbekomme!

312538 Rockheim BRN meny liggende.indd

  • JaJust

    Skal dit. Gleder meg! 🙂