14.02.2014
Publisert 11. februar 2014 av Audun Hagen

Slik møttes vi – kjærlighet uten manus

 Fredag 14. februar kl 20 – Valentine’s Day!
På Rockheim Scene.

Hva er det egentlig som gjør at to mennesker forelsker seg i hverandre? Det er dette Slik Møttes Vi handler om. Om oppturene, nedturene, usikkerheten og sårbarheten man utsetter seg selv for, og både de små og store følelsene på veien. Om to mennesker som hengir kropp og sjel til en kraft større en dem selv, og hva dette gjør med dem.

Et par, som selv ønsker det, blir intervjuet om hvordan de møtte hverandre, og får fortelle historien om hvordan kjærligheten mellom dem oppstod. Etter hvert som paret forteller sin historie vil fire skuespillere akkompagnert av en musiker spille scener basert på deres fortelling. Kanskje blir deres ensomhet før de møttes til en sang, eller deres første kyss til en monolog fra leppestiften hun hadde på seg den kvelden.

How We First Met, den amerikanske originalen av Slik Møttes Vi, er laget av Jill Bourque og ble for første gang satt opp på Valentine’s Day 2001 i San Francisco. Siden den gang har de spilt for fulle hus i ”fødebyen” og forestillingen har blitt spilt i over et dusin andre byer rundt om i verden.

Vi oppfordrer par som er interessert i å se sin historie i form av en teaterforestilling, til å melde seg på via epost: s@improoperatorene.no eller nettsidene slikmøttesvi.com

Inngang: kr 100/80 (ordinær/student)