Publisert 14. august 2008 av Rockheim

Uoffisiell åpning med suksess

Tirsdag 12. august var det uoffisiell åpning av Rockheim i regi av kulturminister Trond Giske. Tilstede var et stort pressekorps som overvar det hele og stemningen blant de fremmøtte var entusiastisk, noe media også refererte til i media dagen etter. Dato for release av rockemuseets Rockiepedia ble annonsert i tillegg til mer tradisjonell informasjon.

Rockheim la ikke skjul på at nå er tida inne for å synes i mediabildet og det fremmøtte pressekorpset var både nysgjerrig og interessert i å høre hva både prosjektets direktør [artist:Arvid_Esperø Arvid Esperø], designer Stacey Spiegel og kulturminister Trond Giske hadde å fortelle. Den offisielle åpningen vil etter planen skje 19. august 2009 og det er et hektisk år staben har foran seg. Selv om bygget i dag bærer preg av byggeplass, har utbygger og øvrige ansvarlige fremdriften under kontroll. Pressekonferansen ble avsluttet med en minikonsert av håndplukkede musikere, kalt The Rockheim Band.

[flickrslideshow acct_name=»27485954@N07″ id=»72157606704471740″]

The Rockheim Band besto av [artist:Ronni_Le_Tekrø Ronni Le Tekrø], [artist:Petter_Baarli Petter Baarli], [artist:Eldar_Vågan Eldar Vågan], [artist:Torstein_Fredriksen Torstein Fredriksen], [artist:Astrid_Bakke Astrid Bakke], [artist:Fredrik_Strand_Halland Fredrik Strand Halland], [artist:Markus_Klyve Markus Klyve], [artist:Bernt_Bodal Bernt Bodal] og [artist:Bård_Petter_Hovik Bård Petter Hovik], et band satt sammen i gitarens tegn.

Eksterne lenker:

Kommentarer er stengt.