24.01.2014
Publisert 13. januar 2014 av Audun Hagen

Utstillingsåpning Trondheim Undergrunn

Stor utstillingsåpning på Rockheim fredag 24. januar kl 19!

Ikke nok med at du får være blant de aller første som beskuer vår nye utstilling Trondheim Undergrunn – du får også en spenstig fest, ei flaske i hånda og opplevelsen av følgende unike artister og konstellasjoner i konsertsalen:

Gautomatikk Band feat. Crazy Little Party Girls

Infant Death

Dekstra Large med Helgeland 8-bit Squad

De tre artistene representerer et slags tverrsnitt av dagens undergrunn i Trondheim – fra pønka flipp hopp med dub på trøndersk, via okkult blackthrash, til stødig rap med chip tunes.

Baren i konsertsalen er tilgjengelig for transaksjoner, når velkomstdrikken tar slutt.

Gratis inngang!

Undergrunnsrocken i Trondheim løftes fram i lyset i to av Rockheims etasjer gjennom utstillingen Trondheim Undergrunn, som er et samarbeid med Trondheim Calling.

Framfor alt er denne utstillingen ment som en hyllest til det enhver tid aktive musikkmiljøet i byen, de som står på og gjør det sjøl, og over 30 år med undergrunnsmusikk i Trøndelag.

Trondheim Undergrunn stilles ut på Rockheim Galleri (1. etasje) og Rockheim Temporær (4. etasje) fra 24. januar til 28. februar.

I forbindelse med utstillingen setter Rockheim og Trondheim Calling opp et bestillingsverk på Verkstedhallen lørdag 1. februar. Komponist Kristoffer Lo vil gjøre et bestillingsverk basert på musikken fra de siste 33 1/3 år av Trondheims musikkundergrunn, en kombinasjon av omskrevne verk og ny musikk.

Alle betalende delegater på Trondheim Calling har gratis inngang på Rockheim i utstillingsperioden.