Publisert 9. desember 2010 av Magne Gisvold

Vi utvider åpningstidene!

Trykket har vært stort på Rockheim siden åpning, og vi kan ikke annet enn å takke alle som har møtt opp og befolka Rockheim. Fra nyttår utvider vi åpningstidene!

Fra 3. januar holder vi åpent til klokka 19 tirsdag til fredag, lørdag og søndag stenger vi klokka 18. Vi tror at dette gjør at enda flere får anledning til å besøke Rockheim, i tillegg til at vi håper at noe av trafikken i helgene vil flytte seg til ukedagene – det har vært litt vel folksomt her enkelte helgedager. Mandager holder vi fortsatt stengt.

Vi gjør dette som et forsøk i første omgang, og i august 2011 vil vi oppsummere effekten av de nye åpningstidene.

Stengt jula 2010

Denne jula ser vi oss derimot nødt til å stenge dørene. De ansatte på Rockheim har jobbet hardt over lang tid, og det er mange overtidstimer som skal leveres tilbake – og velfortjente ferier som skal avvikles.

Vi har i det lengste prøvd å finne løsninger for å holde åpent i romjula, men det har vist seg praktisk umulig. Mange blir nok skuffet over dette, og vi vil understreke at dette er unntakstilstand: Neste jul skal vi ønske hjemkomne og langveisfarne velkommen!

 • Kjell Torgersen

  Dere har gjort dere fortjent til en skikkelig juleferie, etter den innsatsen dere har gjort for å realisere denne drømmen, Rockheim. Takk for den jobben dere har gjort for å bevare norsk pop og rock historie for ettertiden.

 • May Lise Hoel

  Dere har sikkert fortjent juleferie…. men mange kommer hjem til jul…. de hadde kanskje fortjent å sett Rockheim de og?

  • Magne Gisvold (nettredaktør, Rockheim)

   Absolutt! Og som du ser i siste avsnitt, så at vi prøvd å få til nettopp det.

 • Adam

  Dere burde jobbet enda litt hardere så hadde dere klart det! Helt utrolig at dere ikke har åpent i romjulen.Typisk kulturbedrift! Hilsen bitter langveisfarende

 • TST

  sånn er det vel når det er staten som betaler regninga.

  Ingen med ansvar for arbeidsplasser og bunnlinja i en bedrift hadde kunnet stenge i beste omsetningstid.

  kan du se for deg en butikk stenge pga ferieavvikling i adventstid??