Publisert 24. mai 2011 av Magne Gisvold

Wenches Verden – Rockheims ferskeste utstilling

1. juni åpnet vi utstillingen Wenches Verden. Wenche Myhre var selv tilstede og tok imot kongelig besøk.

Wenches verden viser et utvalg av hennes mange sceneantrekk. I tillegg fortelles det om hennes omfattende karriere. Her kan du høre lydklipp og se bilder, og for den som selv vil prøve sangstemmen – synge en Wenche Myhrelåt.

Wenches Verden

Wenche Myhre er Norges første internasjonale popstjerne. I over 50 år har hun gjort karriere i seks europeiske land. Hennes produksjon omfatter slagermusikk, revy, tv-underholdning, show, film, teater og reklame.

Stjernen Wenche Myhre består av alt som er publisert og offentlig tilgjengelig om henne. Fans, aviser, ukeblader, artisten selv, plateselskaper, du, jeg, eller vi to, er alle en del av Wenches Verden.

 • Pingback: Wenche Myhre på Rockheim | Radiojente()

 • Randi Weideborg

  Har vært fan av Wenche Myhre fra hun begynte og ble kjent.

  En venninne og jeg hadde basar som inntekten gikk til sykehuset i Gaza.Pappa kjørte oss opp og vi fikk overlevert peronlig.Vi fikk Bilde med autograf.Av hennes mor fikk vi kjeks og saft.Klem av Wenche,kunne nesten ikke vaske meg etterpå.Er selv født i 1954,så vi var ikke så store.Er medlem i Wenche Myhre klubben.Sett en del av det som er blitt laget .Skal i løpet av høsten på utstillingen.Helgetur da jeg bor i Oslo.Stå på og fortsatt gled oss,selv om du har hatt det kjempetøft i det siste.

 • Alice Käfer

  Har vært på Rockheim i sommeren og utstillingen var kjempeflott. Wenches klær,hennes priser, plater (cover og gullplater), mange avisutklipp på veggen selv en Wenche-tapet hadde de. Mange kort filmutklipp kan du få se ved siden av Tittentei-dukke og sitt alterego-dukke Wenche hadde med seg 1997 på norgesturne.

  Du har mulighet å karaoke-synge (knallrotes Gummiboot, katta vår og la meg være ung). Mitt yndligssang var katta vår.

  Der kan du også få se fansen har samlet og laget. F.eks. Jeg husker godt bildet sveitserisk fanklubbledderen hadde laget til Wenches 50-årsjubileet som plate-artist og nesten alle fanklubbmedlemmer har underteignet……..

  Rockheim var en opplevelse! Tusen takk fra Østerrike.

  Die Rockheim-Ausstellung in Trondheim war ein Höhepunkt unserer Norwegenreise. Es war schön Wenckes Kleider, die verschiedenen Auszeichnungen und Preise u.s.w. in Natura zu sehen. Besonders interessant die Alterego-Puppe von 1997, die vielen Zeitungsausschnitte an den Wänden und die versch. Kurzfilmchen. Ja auch das Karaokesingen mit ein paar Freunden machte Spaß.

  Unsere weite Anreise aus Österreich hat sich gelohnt.